Workshops

Daily Eventz wordt Officieel
gesponsord door Banlieue

Elke beat is een stap

De workshops van Daily Eventz helpen je de beste versie van jezelf worden. Je ontdekt waar je talenten liggen en ontwikkelt je vaardigheden onder begeleiding van de beste professionals en experts uit de scene. Je leert mensen kennen die hetzelfde willen doen als jij — en dat is enorm waardevol. En dat niet alleen! Je wordt klaargestoomd voor Daily Eventz events of shows én je krijgt volledig toegang tot het Daily Eventz netwerk.

Workshops 2023

De beste versie van jezelf

Workshop

Bootcamp

Op zoek naar een uitdaging? Fitter worden op een toffe manier? Daily Eventz organiseert allerlei bootcamps voor elk niveau. Deze doen we op onze eigen locaties, maar kunnen deze ook op locatie organiseren. Onze experts zetten een parcours uit en maken een programma met beproevingen die je sterker, sneller en fitter maken.

Workshop

Urban dans

Hou je van dans, maar weet je nog niet welke? Heb je online een dans gezien die je wilt leren? Wil je een choreografie leren van de tofste dansers? Daily Eventz biedt urban dans workshops die je een betere danser maken. We hebben verschillende topdansers die je nieuwe skills en de tofste moves leren. Van popping & locking tot breakdance; van streetdance tot populaire danschallenges. Maak je move!

Workshop

Freerunning/ parkour

Freerunning is een van de meest unieke sporten die er is. Je maakt gebruik van de wereld om je heen en moet creatief zijn. Maar niet alleen dat: freerunners zijn ongelofelijk fit en sterk. Tijdens onze freerunning workshops leer je op een veilige manier de wereld van freerunning en parkour kennen. Maar dat betekent niet dat er rustig aan gedaan wordt! Onze workshops worden gegeven door ongelofelijk goede freerunners, die je in no time door de straten laten vliegen.

Workshop

Freestyle basketbal

Je favoriete freestyle basketballers leren je de gekste trucjes tijdens onze freestyle basketbal workshops. Naast dat je een betere basketballer wordt, kun je straks iedereen wegblazen met een basketbal. Je leert mensen kennen, doet zelfvertrouwen op en kan zelfs meedoen met theaterproducties die we organiseren.

Ben je er klaar voor?

Je kunt je hier binnenkort aanmelden!

Workshop

3x3 Voetbal

Veel voetballers zijn niet bij een club begonnen, maar op straat! Tijdens onze 3×3 voetbal workshops word je een betere voetballer omdat je les krijgt van goede voetballers en speelt met goede spelers. Het is de perfecte opstap voor de zaal of het veld. Kom je skills trainen in een gezellige omgeving en doe mee met een perfecte dag voetbal.

Workshop

3x3 Basketbal

Basketbal is een van de meest intense en spectaculaire sporten die er bestaat. En 3×3 basketbal gooit daar misschien nog wel een schepje bovenop. Sinds 2020 is het een Olympische Sport, het wordt een steeds grotere sport en het is gewoon ontzettend tof om te doen. Tijdens onze 3×3 basketbal workshops werk je aan je basketbal-skills en leer je handige tricks om iedereen op het plein voorbij te gaan.

Workshop

Kickboxen

Kickboksen is nog steeds een van de snelst groeiende sporten! Logisch, als je weet wat de sport je allemaal kan brengen: fitheid, kracht, zelfverzekerdheid, techniek, reactievermogen. Alles wordt getraind met kickboksen. Bij Daily Eventz kan je workshops volgen die door professionele  kickboksers worden gegeven, zoals Imad Hadar en andere Glory vechters. Hier ontdek je de sport
als nergens anders en wordt je elke keer beter.

We geven ook speciale ‘only girls’ kickboks workshops voor meisjes en vrouwen.

Workshop

Hockey

Hockey wordt vaak gezien als een elitaire sport — maar nu niet meer! Daily Eventz brengt hockey namelijk naar de wijk. Houd je van teamsporten maar wil je wat anders dan voetbal? Wil je een sport waar fitheid, snelheid, tactiek en teamwork allemaal bij elkaar komen? Volg een hockey workshop en probeer een van de grootste sporten ter wereld. Gewoon in je eigen wijk.

Workshop

Vloggen

Daily Eventz biedt boeiende workshops aan om de kunst van het vloggen te leren. Ontdek de wereld van videocontent creatie, leer de essentiële vaardigheden en technieken om je eigen verhaal te vertellen en je publiek te boeien. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze workshops bieden een inspirerende omgeving om je vlogtalent te ontwikkelen. Ontdek, leer en deel jouw unieke verhaal met Dialy Eventz!

Workshop

Freestyle Voetbal

Onze freestyle voetballers horen bij de beste van Nederland. Bijna iedereen kent Touzani en
andere freestyle voetballers. Tijdens onze freestyle voetbal workshops leer je alle trucs die je wilt leren en trucs die je nog niet eens kent! Als je de smaak te pakken hebt kan je zelfs meedoen met theaterproducties die wij organiseren.

Ben je er klaar voor?

Je kunt je hier binnenkort aanmelden!

"Stel je doelen hoog
en stop niet tot je er bent"

×

Welkom!

Klik op het Daily Eventz logo om de chat te starten.

× Hulp nodig?