Motivational Events

It's All About Passion!

Daily Eventz wordt Officieel
gesponsord door Banlieue

Het lijkt onmogelijk totdat het gedaan is

Daily Eventz organiseert evenementen die de omgeving bereikt en een bijdrage levert aan ambassadeurschap en binding in de wijk. We dragen zorg voor het volledige programma aan activiteiten en entertainment, maar regelen ook de vergunningen, de catering, de op- en afbouw en alles eromheen. Zo willen we alle zorg wegnemen bij organisaties zodat zij zich blijven richten op hun dagelijkse werk. Tijdens onze eventz zetten we inspirerende rolmodellen en experts in die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de deelnemers.

Daiy Eventz

Clinics

Onze clinics zijn bedoeld om concreet aan de slag te gaan met het vinden van passies en ontwikkelen van skills. Tijdens deze clinics zorgen onze trainers en spelbegeleiders voor een actieve en positieve spel- of sportbeleving voor jong of oud. De clinics zijn perfect voor teambuilding en ambitieuze groepen. Denk aan een kickboks clinic, rap clinic, freestyle voetbal clinic, bootcamp clinic, dans clinic of neem contact op voor ieder ander idee. 

Daiy Eventz

Pleinactiviteiten

Daily Eventz is begonnen op de pleinen. En nu doen we wat terug voor de pleinen. Zo organiseren we all-inclusive activiteitenprogramma’s op maat die jongeren kennis laten maken met buurtgenoten, zelfvertrouwen bieden, helpen met het vinden van hun talent en bijdragen aan een gezonde fysieke ontwikkeling. We kunnen hier elke combinatie van onze diensten wegzetten, alles in samenspraak met u als organisator. We zoeken naar de mooiste invulling van de dag mogelijk.

Daiy Eventz

Side Events

Wilt u Daily Eventz inschakelen voor extra invulling aan uw eigen evenement of gewoon spontaan iets leuks organiseren? Wij kunnen talloze toffe activiteiten en kleine evenementen organiseren waar geen vergunning voor nodig is. Zo kunnen we zonder al teveel rompslomp een geweldige dag bieden aan uw doelgroep. Van een panna-arena tot een bootcamp, van freestyle-shows tot clincs van sommige van de meest aansprekende professionals en talenten.

"Stel je doelen hoog
en stop niet tot je er bent"

×

Welkom!

Klik op het Daily Eventz logo om de chat te starten.

× Hulp nodig?