Over ons

Daily Eventz wordt Officieel
gesponsord door Banlieue

Motiveren is maatwerk

De organisatie van Daily Eventz bestaat uit een klein team jonge Rotterdammers met torenhoge ambities. Onze passie voor urban sports begon vroeg en is uitgegroeid tot iets waar we nu dagelijks mee bezig zijn.

Daily Eventz

Missie

Daily Eventz wilt uitgroeien tot een organisatie die mensen wereldwijd bereikt met sport en spel. We willen mensen verbinden en een win-win situatie creëeren voor iedereen die betrokken is. We willen dagelijks creatief aan de slag zijn en de inwoners van buurten in hun kracht zetten. We willen jongeren helpen met een gezonde ontwikkeling en hen normen en waarden meegeven waar mogelijk. We willen de horden wegnemen zodat iedereen dagelijks bezig kan zijn met het verwezenlijken van dromen en het ontwikkelen van talent.

Daily Eventz

Visie

Als er één ding is dat we hebben geleerd op het plein: iedereen doet ertoe en iedereen doet mee. Het maakt niet uit welke achtergrond of afkomst, op het plein of op het veld, draait het om het spel. Daar is iedereen gelijk en verdwijnen verschillen. En precies daarom zijn de speelpleinen en
sportvelden zó belangrijk. Sport en spel is goed voor het lichaam, goed voor de geest en goed voor het samenzijn. Voor iedereen en overal ter wereld

"Stel je doelen hoog
en stop niet tot je er bent"

Daily Eventz

Ambassadeurs

Door de jaren heen hebben we veel mooie dingen mogen doen en samen mogen werken met sommige van onze idolen en mensen waar we tegenop kijken. Een aantal van deze mensen mogen we dan ook met trots ambassadeurs van Daily Eventz noemen. Zij geven de buurten waar ze opgroeiden wat terug en zijn een voorbeeld voor vele jongeren. De toernooien die wij organiseren hebben zelfs namen als de Jetro Willems Cup, Wijnaldum Cup, El Khayati Cup en Roya Cup. Daily Eventz hoopt net als hen een voorbeeld te zijn voor de wijk.

Kernwaarden

Happiness by Choice

Daily Eventz houdt in alles rekening met zelfrespect en respect voor anderen. Dit is het begin van een gezonde ontwikkeling en een mooiere samenleving.

Daily Eventz zorgt altijd voor een veilige en vertrouwde omgeving waar iedereen helemaal
zichzelf kan zijn en zorgeloos kan deelnemen aan sport en spel.

Daily Eventz vindt inclusie en verbondenheid ongelofelijk belangrijk. We willen dat iedereen mee kan doen en doen er alles aan om alle delen van de samenleving te bereiken.

Daily Eventz is ontstaan vanuit passie en draait om passie. Elke dag staan we op met de motivatie om wat te veranderen en iets waardevols te bieden aan iedereen die wil.

Daily Eventz is geen eendagsvlieg en is altijd op zoek naar borging in de wijken en netwerken waar we actief zijn. Zo willen we structureel wat betekenen en niet zomaar wat organiseren.

Daily Eventz is altijd op zoek naar waardering vanuit de samenleving. We willen daadwerkelijk wat goeds doen en daarmee een inspiratie en voorbeeld zijn voor anderen.

Ontstaan

Vanaf het begin

Toen we opgroeiden zagen we steeds minder jongeren op de speelpleinen en sportvelden. De sociale cohesie leek langzaam te verdwijnen en men zat steeds meer binnen achter een scherm. Maar toen we beter keken was dat niet het enige. We zagen dat het aanbod voor de jeugd onvoldoende aansloot op hun behoeften en leefwerelden. Gecombineerd met onze passie voor
urban sports was dit voor ons de reden om in 2015 Daily Eventz op te richten.

Door een goede connectie met de buurt en kennis van de doelgroep organiseerden we ons eerste succesvolle sporttoernooi met buurtorganisatie Jongerenwerk Op Zuid (JOZ). Met dit toernooi gaven we het wijkplein terug aan de jeugd en konden we de jongeren verbinden met bewoners, ondernemers en de verschillende organisaties in de wijk. Tot op de dag van vandaag organiseren
we mooie evenementen en putten we kracht uit de buurt.

Trots op ons

Netwerk

Daily Eventz werkt samen met kleine, middelgrote en grote spelers om een betere buurt te realiseren. En daar zijn we trots op. We hebben bijv. hechte banden met twee grote spelers in het Nederlandse jongerenwerk: Stichting JOZ en Stichting Jongerenwerk Utrecht (JOU). Ook zijn we trots op onze samenwerking met kledingsponsor Banlieue en één van de meest bekende namen in de urban sports: Panna Knock Out. Voor de Gemeente Rotterdam hebben we al in verschillende wijken activiteitenprogramma’s mogen organiseren en zijn we van plan onze banden met verschillende overheden te versterken richting de toekomst.

Ook eens kennismaken? Wij staan altijd open voor nieuw contact.

Toonaangevende

Partners

×

Welkom!

Klik op het Daily Eventz logo om de chat te starten.

× Hulp nodig?