Over Daily Eventz

Daily Eventz is elke dag PASSIE. Wij vinden het belangrijk dat mensen dagelijks bezig kunnen zijn met hun passie. Dat niets hiertoe hen in de weg staat. Daarom organiseren wij activiteiten op maat, van bijvoorbeeld voetbalworkshops voor jeugd tot actieve teambuildingssessies voor bedrijven.

Doen wat jou gelukkig maakt, zorgt voor positiviteit. Dit heeft niet alleen een goede invloed op jezelf, maar ook jouw omgeving zal dit merken. Dat betekent win-win en dáár gaan we voor bij Daily Eventz.

Ons motto

Meedoen is belangrijker dan winnen

Iedereen doet mee en doet ertoe. Respect voor elkaar ongeacht afkomst, status, geslacht, religie, gender en seksuele oriëntatie. Dát is inclusie. In veel van onze activiteiten staat sport centraal. Wij zien sport en spel als belangrijke katalysators voor pro-sociaal gedrag: het verbindt mensen. Daarnaast draagt het bij aan een gezond gevoel.

En hoewel je gezond voelen helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is, denken wij bij het inzetten van sport in onze activiteiten nooit in beperkingen. We zetten iedereen in zijn of haar kracht.

Onze kernwaarden

Van yesterday

Tot Daily

Wij zijn een kleine organisatie met een grote ambitie. Gevestigd in Rotterdam en opgericht door jonge Rotterdammers met een passie voor sport. Allen opgegroeid op de vele speelpleinen en sportvelden die de stad rijk is. In 2014 constateerden wij dat veel jongeren steeds minder gebruikmaken van deze faciliteiten en steeds vaker de anonimiteit opzoeken. Dit loskomen van en afzetten tegen de maatschappij werkt overlastgevend gedrag in de hand en beïnvloedt de leefbaarheid in de wijk. Het op jeugd gerichte aanbod sloot onvoldoende aan op de behoeften en de belevingswereld van de doelgroep.

Met onze kennis over jongeren en oog voor de verwachtingen van ‘oudere’ bewoners, voerden wij onze eerste samenwerking uit met Jongerenwerk Op Zuid (JOZ). Een succesvol sporttoernooi, waarbij we het grote wijkplein teruggaven aan de jeugd en de jeugd verbonden met hun buurt: bewoners, ondernemers en het wijknetwerk.

Ondertussen hebben we al veel mooie evenementen mogen organiseren, zoals het jaarlijks terugkerende Plein ’53 Cup in Rotterdam-Zuid, waarbij we samenwerken met de buurt en het wijknetwerk. De kracht van Daily Eventz uit zich dan ook in het verbinden van verschillende partijen.

Daily Eventz is groots

In samenwerking

Daily Eventz werkt samen met een aantal grote spelers. Zo is er een nauwe samenwerking met het jongerenwerk van Stichting JOZ, een organisatie die haar roots vindt in Rotterdam en ondertussen actief is in een aanzienlijk gedeelte van regio Rijnmond. Daarnaast zijn we zeer close met onze sponsor Banlieue, hét sportieve kledingmerk met een stoere (sub)urban uitstraling. We werken prettig samen met beide organisaties door de overeenstemming in onze missie en visie.

Samen met platform Panna Knock Out hebben we diverse toernooien mogen opzetten. Deze toernooien spelen zich af op de pleinen en in de wijken waar de profs van nu ooit begonnen zijn. Deze voetballers zijn dan ook nauw betrokken bij het toernooi dat tevens hun naam draagt, zoals de Jetro Willems Cup, Wijnaldum Cup, El Khayati Cup en Roya Cup (Royston Drenthe).

DutchEnglishFrench