Media

Home / Media

Algemeen Dagblad

Puffen en een panna op het pleintje van Jetro Willems

De ultieme vernedering tijdens voetballen op het pleintje? Een ouderwetse poort. Een panna. Jetro Willems weet daar alles van. Voetballen op straat deed de linksback van Eintracht Frankfurt zijn hele jeugd. Vanmiddag was hij terug op zijn eigen pleintje, het Maldenburgplein in de Rotterdamse Zuidwijk. Voor zijn eigen toernooi.

> Lees hier het volledige artikel

Rijnmond

Video | Jetro Willems geniet bij zijn eerste Willems Cup

Interview met Radio en TV Rijnmond.

> Klik hier om het volledige interview te bekijken

Rijnmond

Video | El Khayati organiseert eigen straatvoetbaltoernooi

Abdenasser El Khayati mag dan furore maken bij ADO Den Haag, maar in Rotterdam organiseert de middenvelder zijn eerste straatvoetbaltoernooi: de El Khayati Cup. “Op dit pleintje ben ik opgegroeid. Het is ‘mijn buurt’. Ik kom hier vandaan”, vertelt El Khayati over zijn toernooi.

> Klik hier om het volledige interview te bekijken

Haaglanden Voetbal

Zondag in Rotterdam strijd om ‘El Khayati Cup’

Abdenasser El Khayati (foto) mag dan uitkomen voor ADO Den Haag, in Rotterdam heeft de middenvelder – voor wie buitenlandse belangstelling bestaat – zijn eerste straatvoetbaltoernooi: de strijd om de ‘El Khayati Cup’.

“Op dit pleintje ben ik opgegroeid. Het is ‘mijn buurt’. Ik kom hier vandaan”, liet El Khayati weten over het initiatief van zijn toernooi tegen RTV Rijnmond. De strijd om de ‘El Khayati Cup’ wordt zondag 21 juli gehouden op het Cruyff Court-veld aan de Schoterbosstraat in Rotterdam.

> Klik hier om het volledige interview te bekijken
Translate »